Rafflande finaler och jaktstart och 3 sprintmästare som duellerar i H17-klassen.

s_DSCN7633

Nu på onsdag den 4 juni är dags för årets final i Stockholm city Cup med jaktstart och laddade finalheat. Vi ser fram mot fyra spännande finalheat i klasserna H16, D16, H17 och D17. I dam- och herrklasserna toppar två engelska löpare, Catherin Taylor från OK Linne och Ralph Street från Södertälje Nykvarn Orientering. I ungdomsklasserna är det uppgörelse mellan Stockholms starkaste ungdomar inom sprintorientering. Tävlingen kommer att avgöras i Rålambshovsparken, ett område där vi varit förr, men som i år har en nyritad sprintkarta. I amfiteatern har vi en perfekt arena för publiken.

I ordinarie H17-klassen, ej med jaktstart, har vi en duell mellan tre mästare i sprintorientering. Det är regerande världsmästaren 2013, Mårten Boström IFK Lidingö, regerande europamästaren 2013 och 2014, Jonas Leandersson Södertälje Nykvarn Orientering och regerande svenska mästaren 2014 Gustav Bergman OK Ravinen. På onsdag har du möjligheten att se och lära av deras framfart i Rålis, men också mäta dig med dem i resultatlistan.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Quick contact info

Lorem ipsum dolor sit amet, the administration of justice, I may hear, finally, be expanded on, say, a certain pro cu neglegentur. Mazim.Unusual or something.

2130 Fulton Street, San Francisco
support@test.com
+(15) 94117-1080