Datumbild

2015 års Stockholm City Cup ska bli roligare, bättre och mer utmanande än någonsin. Med tre nygamla tävlingsområden, men med nya arenor, samt  med tre reviderade sprintkartor vill vi göra Stockholm City Cup ännu bättre. Som ni säkert märkt sedan tidigare jobbar vi också hårt på att plocka fram sprintorienteringens särart, med mycket hög fart och lätt orientering i stads- eller parkmiljö. Ett tema för 2015 är variation, att kombinera orientering i stads- och parkmiljö, mellan etapper och inom en bana blir en utmaning för deltagarna. Vår ambition är att locka såväl världseliten som alla orienterare i Mälardalen, gammal som ung, elitlöpare och motionärer med rolig och utmanande sprintorientering.

Årets stora nyhet är annars att vi inför nya ungdomsklasser. H12, D12, H14 och D14 blir nya klasser i SCC 2015. Vi hoppas det ska glädja och inspirera yngre ungdomar, att vara med och fightas om segern i SCC eller att bara få mäta sig med sina jämnåriga.

P1010376_sSprintorienteringen har utvecklats mycket under de 18 år som Stockholm City Cup funnits och inte minst de senaste åren, bland annat med nya sprintkartor, tydliggörande av sprintens särart och statusen generellt har höjts för sprint. Vi vill fortsätta utveckla Stockholm City Cup och sprintorienteringen, genom att hitta nya tävlingsområden, rita nya sprintkartor och utveckla banläggningen för att tydliggöra sprintens särart med vägval, hög fart och lätta kontroller. Årets alla etapper kommer att erbjuda fin sprintterräng med i huvudsak park och lättlöpt skog med inslag av stadsbebyggelse. Det kommer att erbjudas utmaningar i form av tuffa vägval och snabba beslut i hög fart. Välkommen till årets sprintutmaning i Stockholm.

Välkommen till Stockholm City Cup 2015

 

Categories:

Tags:

Comments are closed

Quick contact info

Lorem ipsum dolor sit amet, the administration of justice, I may hear, finally, be expanded on, say, a certain pro cu neglegentur. Mazim.Unusual or something.

2130 Fulton Street, San Francisco
support@test.com
+(15) 94117-1080