SI-card
I samarbete med Sportident kommer Stockholm City Cup att testa en ny SI-pinne ”Sport Ident Active Card (SIAC)” med s.k. AIR+ (touch free) funktion, dvs man behöver endast svepa pinnen över kontrollenheten för att stämpla. Det går förstås att stämpla som vanligt också.

Tekniken är nyligen godkänd av Svenska Orienteringsförbundet och Stockholms Orienteringsförbund har sanktionerat SIAC AIR+ på Stockholm City Cup som den första SIAC-tävlingen i distriktet.

På etapp 1 kommer samtliga löpare i HD16 att få låna en SIAC AIR+. SIAC-pinnen delas ut tillsammans med nummerlappen. Instruktion, information och provstämpling kommer att ske vid nummerlappsutdelningen.

På etapp 2 är det HD14 som kommer att få prova det nya stämplingssystemet och på etapp 3 kommer samtliga startande i alla jaktstarter att få tillgång till SIAC AIR+.

Anmälan görs som vanligt via Eventor med ordinarie SI-nummer. Nummerändring till det nya SIAC-numret görs av sekreteriatet i samband med anmälan. Den egna SI-pinnen går alltså inte att användas.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Quick contact info

Lorem ipsum dolor sit amet, the administration of justice, I may hear, finally, be expanded on, say, a certain pro cu neglegentur. Mazim.Unusual or something.

2130 Fulton Street, San Francisco
support@test.com
+(15) 94117-1080