Datumbild 5.0
Även i år kommer Stockholm City Cup erbjuda tre tävlingskvällar med sprintbanor av högsta kvalitet. Kartorna kommer att var nyritade och följa SOFT:s sprintnorm. Sprintorienteringens särart är viktig för arrangemanget – orientering i hög fart med lätta kontrollpunkter.

Första etappen genomförs med arenan på Östra Brobänken på Skeppsholmen mitt i Stockholm. Banorna kommer att ha konstruerade opasserbara hinder som förstås även finns med på kartan. På andra etappen går banorna i bostadsområden kring Golfängarna i Sundbyberg – ett perfekt område för sprintorientering.

Nytt 2017 – Knockoutsprint
Finalen för klasserna H17- och D17- på etapp 3 kommer att genomföras i form av en knockout-sprint tillsammans med svenska orienteringslandslaget. De 8 bästa från etapp 1 och etapp 2 kommer möta landslagslöpare i semifinaler där de bästa går vidare till final samma kväll.

De främsta i ungdomsklasserna har jaktstart som tidigare år och finaletappen genomförs i Tantolunden i både park- och stadsmiljö. Sprintorientering när den är som bäst.

Välkommen till Stockholm City Cup 2017.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Quick contact info

Lorem ipsum dolor sit amet, the administration of justice, I may hear, finally, be expanded on, say, a certain pro cu neglegentur. Mazim.Unusual or something.

2130 Fulton Street, San Francisco
support@test.com
+(15) 94117-1080