Välkommen till Stockholm City Cup 2018

Datumbild 1.1

Även i år kommer Stockholm City Cup erbjuda tre tävlingskvällar med sprintbanor av högsta kvalitet. Kartorna kommer att var nyritade och följa SOFT:s sprintnorm. Sprintorienteringens särart är viktig för arrangemanget – orientering i hög fart med lätta kontrollpunkter.

Första etappen genomförs från Högalidsparken och det området användes senast 2014. Det kommer bli kuperat och är det fint väder blir det även en vidunderlig  utsikt över Stockholm. En helt nyritad sprintkarta över Farsta blir tävlingsområde för andra etappen. Arenan kommer ligga i direkt anslutning till Farsta Centrum. Även tredje etappen med sina jaktstarter får en nyritad karta på ett nytt område för tävlingen – Kristineberg vid Västerbron.

Välkommen till Stockholm City Cup 2018.

FacebookTwitterGoogle+Share