HöstÖst 70plus (2020-11-08)
Kategori: Tävling
Karta/område: Linneaberg
Arrangör: Snättringe SK
Land: Sverige
Distans: Mellan 5,1 km
Sträcka: 7.24 km
Tid: 62:25
Genomsnittlig puls: 142
Maxpuls: 167
Sprang om samma bana som 3 nov för att se om jag kunde pressa mig under timmen! Lite andra vägval fanns planerat, men det var bara till K1 och K3 som jag skiljde mig från förra gången.
Tyvärr fick Garmins GPS-funktion "totalspatt2" vilket gör att det inte får in exakta mellantider. Framför allt är inte spåret korrekt redovisat från innan K5 till något efte K8. En djäkla mass "hack" finns i spåret som inte stämmer med min faktiska rutt.
Hur som helst så bommande jag denna gång K3 - satte tummen på K2 när jag var framme och fick inte ihop det trots att jag faktiskt kände igen mig. K9 var katastrof - var framme vid rätt punkt - kände igen mig - men ingen skärm! Eftersom Putte Hävrén bommat kontrollen förra gången - är jag nog inte rätt ser den bara inte - for fram och tillbaka som en tok. Gav upp till slut då jag insåg att den måste vara nerriven.
Totalt ändå bättre tid än förra gången - ca 62 min. Fem minuter snabbare hade inte varit något problem.
Dölj kommentarer (1)
Inger : Vi var där i dag och promenerade. Fantastiskt fint i skogen! Maggan, Helen G och jag turades om att ta kontrollerna. Endast en bom, till din 11:a. Jag drog snett för att jag inte ville bli blöt om fötterna. Gick upp på berget till höger om kontrollen, men så det snabbt och fick vända ner igen och fånga upp den.
Lägg till kommentar
Spara
 
HöstÖst 70plus (2020-11-08)