Luffarligan (2021-04-19)
Kategori: Tävling
Karta/område: Ågesta
Arrangör: Fredrikshofs IF SOK
Land: Sverige
Distans: Bana A 5,4 km
Sträcka: 6.37 km
Tid: 77:12
Fint väder, fin terräng - iaf bitvis, bra bana - tack! Men började ändå strula vid K1, fick inte riktigt till det, tycker kontrollen ligger lite för långt upp i sluttningen. Men det är nog jag som har fel. Stannade för tidigt på väg till K2, men tack vare Lena Jansson blev det inte så stor tidsförlust. Sedan flöt det bra, men sakta ända till K8 där jag bommade lite tillsammans med Marie Heinrup.
Fortsatte sedan säkert till K11, men på stigen till K12, mitt för gula inägan, låg en kullfallen björk. Inga problem, vara bara att huka sig ned och hålla hög fart! PANG - och så låg jag i backen, var tydligen längre än jag trodde. Yr i skallen, någon minut senare kravlade jag mig upp med blodet rinnande i hår och ansikte. På med kepan för att hålla allt på plats. Lufsade iväg och tog återstående kontroller utan problem.
Tillbaka till parkeringen - trodde inte det var så farligt, och det var det inte heller. Men kamraterna tyckte ändå att jag skulle uppsöka akuten för omplåstring och ev "hopsnörning" av såret.
Tack Matz Larsson för att du förbarmande dig och skjutsade mig till Nacka sjukhus och såg till att jag blev omhändertagen.
Det visade sig sedan att "skråman" var en 7 cm glipa som tråcklades ihop med 7 stygn. Ser lite lobotomerad ut, men ska nog snart vara igång igen.
Visa kommentarer (4)
 
Luffarligan (2021-04-19)