Novembertävlingarna (2022-11-11)
Kategori: Tävling
Karta/område: Skyttbrink, Tumba
Arrangör: Tullinge SK
Land: Sverige
Distans: Medel
Sträcka: 3.54 km
Tid: 40:11
Genomsnittlig puls: 149
Maxpuls: 180
Fin terräng, fint väder +15 grader! Bra start, iaf nästan ända fram till K6 - som satt fel! Nej det gjorde den naturligtvis inte, men den satt inte där jag var och där jag borde sett den.
Passerade skärmen på nära håll när jag var framme, utan att se den, och fortsatte upp på fel höjd. Insåg det, började bli osäker. På väg tillbaka och väldigt säker på att jag rundade höjden med stenskravlet och upp igen i rätt område utan att se den!
Osäker som tusan, lufsar norrut hamnar vid 2 gruvhål! Bara 1 på kartan! Efter någon minuts kartletande efter 2 gruvhål hittar jag inga och inser att kartritaren missat det ena. Med riktning från gruvhålet hittar jag med lite tur skärmen i gropen. Antagligen maximal otur/oskicklighet, övriga H70 tog kontrollen utan problem. Så det är nog bara jag som tycker att kartan inte stämmer riktigt och att kontrollen satt väldigt skymd. Bomm 9 minuter, tappad geist mot slutet - trots det bästa tid mellan K12 och K13 :-)
Fanns ytterligare några kontroller som var lite väl undanstoppade (K8 och kanske K11), men här hade jag bättre tur.
Nästa bom missad utläsning, som tur var behövde arrangören inte gå skallgång då utstämplingen ändå fanns i Mål-enheten :-).
Kunde läsa av min SI dagen efter och Tullinge SK fixade in mig i listan - tack!
Visa kommentarer (0)
 
Novembertävlingarna (2022-11-11)